Vin Producent Område Färg Ursprung Druva Jord Uppväxt hl/ha SO² Press Odling Volym Pris
Note di Bianco 2018Alessandro ViolaSicilienVittContrada Pietra Rinosa, AlcamoGrilloLeraSpontan jäsning och sex månaders lagring i ståltankEkologisk750ml231:-
O16Alexandre JouveauxBourgogneVittViré, MaconnaisChardonnay, planterade 1910-1956Spontan jäsning och lagring i gamla fat.
Inga tillsatserHanddriven korgpressEkologisk utan cert.750ml424:-
O16Alexandre JouveauxBourgogneVittViré, MaconnaisChardonnay, planterade 1910-1956Spontan jäsning och lagring i gamla fat.
Inga tillsatserHanddriven korgpressEkologisk utan cert.1500ml
Pure magique pas de chimique 2017Anders Frederik SteenArdècheRöttArdèche (Le Mazel)Syrah & viognierKalkblandad leraSpontan jäsning i tank. Direkt press av viognier samt hälften av syrah. Resten får macerera med avstjälkade druvor.Inga tillsatserVertikalpress (handpumpad)Ekologisk (Ecocert)750ml252:-
Blanc 2014Andrea CalekArdècheVittAlba-la-Romaine, Ardèche70% viognier & 30% chardonnay från 35-åriga stockar.Kalkhaltiga lerjordarSpontan jäsning och två års lagring i gamla fat.20Inga tillsatserVaslinEkologisk (Ecocert)750ml305:-
Pénultième 2014Andrea CalekArdècheRöttAlba-la-Romaine, ArdècheMerlot & viognierKalkhaltiga lerjordarSpontan jäsning med 90 dagars maceration. Femton månaders lagring i gamla fat.25Inga tillsatserVaslinEkologisk (Ecocert)750ml300:-
Carica l'Asino 2018Az. Agr. CarussinPiemonteVittSan Marzano Oliveto (Vino Bianco)Carica l'asino, favorita, sauvignon blanc, cortese alto monferrato. Planterade 1954.Spontan jäsning i tank utan temperaturkontroll. Ingen klarning eller filtrering.70 mg/l totaltEkologisk (Ecocert) med biodynamiska metoder750ml187:-
Asinoi 2017Az. Agr. CarussinPiemonteRöttSan Marzano Oliveto, Barbera d'AstiBarbera. Planterade 1970, 1981 och 1984.Spontan jäsning i glasfibertank. Lagring i glasfiber- och ståltankar. Ingen klarning eller filtrering.28 mg/l totaltEkologisk (Ecocert) med biodynamiska metoder750ml180:-
Torrettanera 2016Az. Agr. SicilianoSicilienRöttContrada da Marchesa, EtnaNerello mascalese & 10% nerello cappuccioVulkaniskSpontan jäsning med åtta dagars maceration. Lagring i gamla fat.10mg/lEkologisk utan cert.750ml237:-
Les Guinechiens 2016Benoît CouraultLoireVittFaye d'AnjouChenin blanc, från 80+ år gamla stockar.Schist & leraSpontan jäsning och lagring i äldre fatEkologisk (Ecocert)750ml353:-
Les Guinechiens 2016Benoît CouraultLoireVittFaye d'AnjouChenin blanc, från 80+ år gamla stockar.Schist & leraSpontan jäsning och lagring i äldre fatEkologisk (Ecocert)1500ml729:-
Les Tabeneaux 2017Benoît CouraultLoireRöttFaye d'Anjou70% cabernet franc & 30% grolleauSchist & leraSpontan jäsning och lagring i äldre fatEkologisk (Ecocert)750ml228:-
Les Rouliers 2017Benoît CouraultLoireRöttFaye d'AnjouCabernet FrancSchist & leraSpontan jäsning och lagring i tank.Ekologisk (Ecocert)750ml246:-
Hellen 2018CalcariusPugliaRöttApricena, PugliaNero di TroiaVit kalksten (Kimmeridgian)Spontan jäsning i öppna glasfibertankar utan temperaturkontroll med tio dagars skalmaceration. Kortare lagring i tankar av glasfiber och rostfritt stål.6 mg/l fritt, 20 mg/l totaltEkologisk (Ecocert) med biodynamiska metoder750ml221:-
Cuvée Thibaut 2018Christian DucrouxBeaujolaisVittLantigné, Beaujolais (Vin de France)ChardonnayInga tillsatserEkologisk & biodynamisk (Ecocert & Demeter)750ml223:-
Exspectatia 2018Christian DucrouxBeaujolaisRöttLantigné, Beaujolais (Vin de France)GamayRöd granitJäsning i betongtank med pied de cuve (spontan förjäsning) och macération semi-carbonique, samt sex månaders lagring i betongtank och foudre.Inga tillsatserKorgpressEkologisk & biodynamisk (Ecocert & Demeter)750ml205:-
Patience 2017Christian DucrouxBeaujolaisRöttLantigné, Beaujolais (Vin de France)Gamay, 50-åriga stockarGranitJäsning i betongtank med pied de cuve (spontan förjäsning) och macération semi-carbonique, samt lagring i äldre bourgognefat.Inga tillsatserKorgpressEkologisk & biodynamisk (Ecocert & Demeter)750ml233:-
Les Semblables (2016)ClandestinChampagneMousserandeFlera lieux-dits i Côte des Bar med samma typ av jord och nordlig exponeringPinot noirKimmeridgienSpontan jäsning och lagring i foudre och medelstora fat. Sexton månader sur lattes. Degorgerad 18-09-09 utan dosage.Ekologiskt utan cert.750ml462:-
Les Grandes Lignes (2016)ClandestinChampagneMousserandeBuxières-sur-Arce, Sorbée.ChardonnaySöderläge på höjden av lieux-dit Sorbée. Jordmån av Portlandien-typ.Spontan jäsning och lagring i använda medelstora fat. 20 månader sur lattes. Degorgerad 19-01-07 utan dosage.Ekologiskt utan cert.750ml582:-
Blanc 2017Clos du Rouge GorgeLanguedoc-RoussillonVittLatour-de-France, RoussillonMacabeu från 80-åriga stockar (85%) samt carignan blanc (15%)GnejsSpontan jäsning i äldre 500-litersfat med nio månader på jästfällningen.Ekologisk (ecocert)750ml343:-
Vieilles Vignes 2016Clos du Rouge GorgeLanguedoc-RoussillonRöttLatour-de-France, RoussillonCarignan (80%) och grenache noir (20%) från 70-100 år gamla stockarSpontan jäsning i tank och lagring äldre 500-litersfat och 25 hl foudres.Ekologisk (ecocert)750ml363:-
L'Ubac 2017Clos du Rouge GorgeLanguedoc-RoussillonRöttLatour-de-France, RoussillonCinsault och grenache noirBrant norrläge med jordmån av gnejs. Vinmarken ovanför hans gamla stockar carignan. Spontan jäsning i tank och lagring i äldre 500-litersfat.< 20hlEkologisk (ecocert)750ml612:-
Pigro delle Sorbe 2017CollecaprettaUmbrienVittTerzo la Pieve, Spoleto, UmbrienGrecoInga tillsatserEkologisk utan cert.750ml255:-
5 Seaux 2018Domaine d’Emile et RoseLanguedoc-RoussillonRöttCorneilhan, Hérault (IGP Coteaux du Béziers)CinsaultSand & leraSpontan jäsning i tankEkologisk (AB)750ml150:-
Melon 2017Domaine de la Cadette & La Soeur CadetteBourgogneVittBourgogneMelon de BourgogneLera & kalkstenSpontan jäsning och lagring i ståltank25 mg/lEkologisk (AB)750ml225:-
La Châtelaine 2017Domaine de la Cadette & La Soeur CadetteBourgogneVittBourgogne-Vézelay AOCChardonnayStenig lerfattig jord & kalksten. SydsluttningSpontan jäsning i ståltank med sju månader på jästfällningen.3525 mg/lPneumatiskEkologisk (AB)750ml240:-
Bourgogne Rouge 2018Domaine de la Cadette & La Soeur CadetteBourgogneRöttMâconnaisPinot noirSpontan jäsning i ståltank750ml253:-
Chénas 'En Papolet' 2018Domaine de la Grand’Cour & Famille DutraiveBeaujolaisRöttLieu-dit En Papolet, Chénas (inköpt frukt från ekologisk odlare)GamaySpontan jäsning av hela klasar i betongtank, macération carbonique under 30 dagar. Lagring i äldre bourgognefat. Ingen klarning eller filtrering.Ekologisk (AB)750ml
Folle Blanche 2018Domaine de la SénéchalièreLoireVittSaint-Julien de Concelles, Pays NantaisFolle blanche, från 60-80 år gamla stockarSchistSpontan jäsning i tank20 mg/l vid buteljeringEkologisk (Ecocert)750ml227:-
Miss Terre 2018Domaine de la SénéchalièreLoireVittSaint-Julien de Concelles, Pays NantaisMelon, från 50- till 80-åriga stockarSchistLångsam spontan jäsning i rostfria ståltankar, med full malolaktisk omvandling.20 mg/l vid buteljeringEkologisk (Ecocert)750ml245:-
Rivesaltes Ambré 'Le Temps d'un Oubli' Domaine de RancyLanguedoc-RoussillonSöttLatour de France95% macabeu & 5% grenache noir. 50-åriga stockar.Schist & kalkblandad leraDirekt pressning. Långsam spontan jäsning i temperaturkontrollerad betongtank under 10-15 dagar innan mutage med ren druvsprit. Ett år på jästfällningen i tank, samt minst fem års oxidativ lagring i en solera av hundraåriga fat.Ekologiskt utan cert.500ml295:-
Rivesaltes Ambré 2004Domaine de RancyLanguedoc-RoussillonSöttLatour de France95% macabeu & 5% grenache noir. 50-åriga stockar.Schist & kalkblandad leraDirekt pressning. Långsam spontan jäsning i temperaturkontrollerad betongtank under 10-15 dagar innan mutage med ren druvsprit. Ett år på jästfällningen i tank, samt tretton års oxidativ lagring i gamla fat. Buteljerad i juni 2014.Ekologisk utan cert.500ml363:-
Rivesaltes Ambré 1959Domaine de RancyLanguedoc-RoussillonSöttLatour-de-France, Roussillon95% macabeu & 5% grenache noir. Genomsnittligen 50-åriga stockar.Schist & kalkblandad leraDirekt pressning. Långsam spontan jäsning i betongtank under 10-15 dagar innan mutage med ren druvsprit. Ett år på jästfällningen i tank, samt 39-50 års oxidativ lagring i gamla fat. Buteljerad 2015.Ekologisk utan cert.500ml
Saint-Aubin Blanc 2017Domaine DerainBourgogneVittSaint-AubinChardonnaySpontan jäsning och åtta månaders lagring på jästfällningen i äldre fat (minst fem år gamla).Biodynamisk (Ecocert & Demeter)750ml
Saint-Aubin 1er cru 'En Remilly' 2015Domaine DerainBourgogneVitt1er cru 'En Remilly', Saint-Aubin (0,70 ha)Chardonnay, planterade 1989Sydvästläge på Le Mont Rachet. Kalksten med marina fossiler och vittrad marmor (Comblanchien)Spontan jäsning och tolv månaders lagring på jästfällningen i äldre fat (minst fem år gamla). Lätt filtrering med kiselgur.Biodynamisk (Ecocert & Demeter)750ml540:-
Saint-Aubin 1er cru 'En Remilly' 2014Domaine DerainBourgogneVitt1er cru 'En Remilly', Saint-Aubin (0,70 ha)Chardonnay, planterade 1989Sydvästläge på Le Mont Rachet. Kalksten med marina fossiler och vittrad marmor (Comblanchien)Spontan jäsning och tolv månaders lagring på jästfällningen i äldre fat (minst fem år gamla). Lätt filtrering med kiselgur.Biodynamisk (Ecocert & Demeter)750ml530:-
Allez Goûtons Rouge 2018Domaine DerainBourgogneRöttVin de France (Pommard)Pinot noir. 0,33 ha, varav 0,2 ha från 1950-talet & 0,13 ha från 2005.Röd lera & kalksten"En Primeur". Delvis direkt pressning, delvis 10 dagars maceration i öppna ekståndare. Spontan jäsning och två månaders lagring i glasfibertankar. Tidig buteljering.Inga tillsatserBiodynamisk (Ecocert & Demeter)750ml
Bourgogne Rouge 'Les Riaux' 2018Domaine DerainBourgogneRöttLes Riaux, Pommard (0,45 ha)Pinot noir, planterade 1998-2000, sélection massaleDjup & järnrik brun lerjordSpontan jäsning i öppna ekståndare med tio dagars maceration. Sju månaders lagring i äldre fat (minst fem år gamla).50Biodynamisk (Ecocert & Demeter)750ml333:-
Saint-Aubin Rouge 'Le Ban' 2013Domaine DerainBourgogneRött'Le Ban', Saint-Aubin (1 ha)Pinot noir, planterade 1989Rödbrun lera och kalkstenSpontan jäsning i öppna ekståndare med sexton dagars maceration. Tolv månaders lagring i äldre fat (minst fem år gamla).Handdriven korgpressBiodynamisk (Ecocert & Demeter)750ml
De l’Aube à l’Aube 2016Domaine des FauvettesBourgogneRöttUchizy, MaconnaisPinot noirSpontan jäsning i tank och lagring i gamla fat.Inga tillsatserEkologisk utan cert.750ml350:-
Rosé 2018Domaine du MoulinLoireRoséTouraine (Vin de France)Pinot noir & gamaySpontan jäsning i tank. Lätt filtrering.Ekologisk (Ecocert)750ml193:-
Sauvignon Blanc 2018Domaine du MoulinLoireVittTouraine, LoireSauvignon blanc från 25 år gamla stockarLerjordar med stor andel flinta (silex)Spontan jäsning med malolaktisk omvandling. Fem månaders lagring i tankar av 2515 mg/l vid flaskningEkologisk (Ecocert)750ml195:-
Cheverny Rouge 'Les Ardilles' 2017Domaine du MoulinLoireRöttChevernyPinot noir & gamayLera & flinta (silex)Spontan jäsning i tank och lagring i äldre ekfat.750ml270:-
Giac’Bulles 2018Domaine Giachino & Prieuré Saint-ChristopheSavoieMousserandeSavoieMondeuse & jacquèreMärgel & större block av kalkstenPétillant Naturel Rosé (méthode ancestrale). Fyra dygns kall sedimentering/klarning av musten. Långsam spontanjäsning i ståltank vid högst 16 graders temperatur. Buteljering innan vinet jäst ut. Degorgering efter sju månaders jäsning på flaska. Liten restsötma.10 mg/l vid degorgeringPneumatiskEkologisk och biodynamisk (Ecocert, Nature & Progrès, Demeter)750ml231:-
Primitif 2018Domaine Giachino & Prieuré Saint-ChristopheSavoieVittSavoieJacquère från tidig skördCru Abymes. Märgel & större block av kalksten.Fyra dygns kall sedimentering/klarning av musten. Långsam spontan jäsning i tank vid högst 16 graders temperatur. Malolaktisk omvandling & tre månaders lagring sur lie.10 mg/lPneumatiskEkologisk och biodynamisk (Ecocert, Nature & Progrès, Demeter)750ml213:-
Cailloux 2016Domaine la BohèmeAuvergneRöttAuvergnePinot noir & gamay d'auvergneInga tillsatserEkologisk (Ecocert)750ml315:-
Festejar Rosé 2017Domaine la BohèmeAuvergneMousserandePuy-de-DômeGamayVulkaniskMéthode ancestraleInga tillsatserEkologisk (Ecocert)750ml245:-
Galerne 2016Domaine Montanet-ThodenBourgogneVittVézelay, BourgogneChardonnayKalk & leradominerade jordarSpontan jäsning och lagring i ståltank.Ekologisk (AB)750ml237:-
Cante Renard Rouge 17/18Domaine PibarotLanguedoc-RoussillonRöttGard, Languedoc (Vin de France)Carignan, morrastel (graciano), counoise & cinsaultKalkrik lera, ute på slättenBlandning av årgångarna 2017 och 2018. Spontan jäsning i glasfibertank.Inga tillsatserEkologisk (Bureau Veritas Certification France)750ml184:-
Sol 2013 Ezio CerrutiPiemonteSöttCastiglione TinellaMoscatoPassito. Två månaders torkning med druvklasarna kvar på rankan. Spontan jäsning & tre års lagring i använda barriques & 500-litersfat.Ekologisk utan cert.375ml312:-
'T' Vino Bianco 2016Francesco GuccioneSicilienVittMonrealeTrebbiano2,8 ha 480 möh med jordmån av lera. 30-åriga rankor (tendone/pergola)Handskörd i slutet av september. Spontan jäsning utan skalkontakt under 7-10 dagar i rostfria ståltankar om 30 hl. Spontan malolaktisk jäsning och ett års mognadslagring på jästfällningen i samma tank. Inga omdragningar. Ingen klarning eller filtrering.40 mg/l innan buteljering. Inga andra tillsatser.Ekologisk cert. 1996750ml278:-
'T' Vino Bianco 2015Francesco GuccioneSicilienVittMonrealeTrebbiano2,8 ha 480 möh med jordmån av lera. 30-åriga rankor (tendone/pergola)Spontan jäsning med två dagars skalkontakt i en kombination av rostfria ståltankar och 30 hl ekståndare (tini). Spontan malolaktisk jäsning och ett års mognadslagring på jästfällning. Ingen klarning eller filtrering.20 mg/l totalt, 6 mg/l fritt. Inga andra tillsatser.Ekologisk cert. 1996750ml289:-
'P' Vino Rosso 2017Francesco GuccioneSicilienRöttMonrealePerricone1 ha 480 möh med jordmån av lera. Planterat 2005 (spalliera)Handskörd i början av september. Spontan jäsning med 7-10 dagars maceration (hälften av druvorna, resten pressades direkt) i rostfria ståltankar om 30 hl. Ett års mognadslagring på jästfällningen i samma tank. Minimalt med omdragningar. Ingen klarning eller filtrering.35-40 hl/ha40 mg/l vid buteljering. Inga andra tillsatser.Ekologisk cert. 1996750ml331:-
'NM' Vino Rosso 2017Francesco GuccioneSicilienRöttMonrealeNerello mascalese1 ha 480 möh med jordmån av märgel. Planterat 2005 (spalliera)Handskörd i början av september. Spontan jäsning med 7-10 dagars maceration (hälften av druvorna, resten pressades direkt) i rostfria ståltankar om 30 hl. Ett års mognadslagring på jästfällningen i samma tank. Minimalt med omdragningar. Ingen klarning eller filtrering.40 mg/l vid buteljering. Inga andra tillsatser.Ekologisk cert. 1996750ml331:-
'NM' Vino Rosso 2014Francesco GuccioneSicilienRöttMonrealeNerello mascalese1 ha 480 möh med jordmån av märgelSpontan jäsning i 30 hl ekståndare (tini). Ett års mognadslagring på jästfällningen. Ingen klarning eller filtrering.30 mg/l totalt, 8 mg/l fritt. Inga andra tillsatser.Ekologisk cert. 1996750ml315:-
'RC' Vino Rosso 2014Francesco GuccioneSicilienRöttMonrealePerricone & nerello mascaleseLeraEkologisk cert. 1996750ml315:-
Munjebel Bianco 'Classico' 2017Frank CornelissenSicilienVittEtna (Calderara, Borriglione, Crasà, Picciolo)Grecanico dorato & carricante (50/50) från 40+ år gamla stockar.620-750 möh. Vulkanisk jordmån.Fyra dygns inledande skalmaceration. Spontan jäsning i neutrala tankar av glasfiber. Ingen klarning, men lätt filtrering innan buteljering.5-30 mg/l, antingen tillsatt eller inte.Ekologisk (BIO-U.S.)750ml399:-
La Femme Soleil 2018Hors ChampLanguedoc-RoussillonVittMontner & Latour-de-France, RoussillonMacabeuSchistSpontan jäsning, 85% i tank och resten i gamla fat.Ekologisk750ml235:-
Le Petit Têtu 2017Jean-Marie BerruxBourgogneVittCorpeau (1,5 ha)Chardonnay, 35-åriga stockarKalk & leraDirekt pressning. Spontan jäsning i foudre och fat. Ett års lagring i gamla fat. Ingen klarning eller filtrering.Inga tillsatserPneumatiskBiodynamisk (Ecocert)750ml292:-
Tout Blanc au Litre 2018Jean-Pierre RietschAlsaceVittMittelbergheim'Edelzwicker' av auxerrois (45%) riesling (45%) & gewurztraminer (10%).Kalkrik leraSpontan jäsning och lagring på jästfällningen i tank.30 mg/lEkologisk (Ecocert)750ml234:-
Coquette 2018Jean-Pierre RietschAlsaceOrangeAlsaceGewurztraminer & rieslingKalkrik leraSkalmaceration med hela druvklasar (gewurztraminer) och direktpressning (riesling). Spontan jäsning i tank med sju månaders lagring på jästfällningen.14 mg/lEkologisk (Ecocert)750ml267:-
Tout Rouge au Litre 2018Jean-Pierre RietschAlsaceRöttMittelbergheimPinot noirKalkrik leraSpontan jäsning med hela druvklasar, macération semi-carbonique, och sex månaders lagring på jästfällningen i tank.28 mg/lEkologisk (Ecocert)750ml244:-
De l'Air 2017Jérôme LambertLoireMousserandeRablay-sur-LayonChenin blanc, från 40-åriga stockarSchistPétillant naturel (méthode ancestrale). Tolv månader sur lattes.Inga tillsatserEkologisk utan cert.750ml341:-
Coule de Source 2017Jérôme LambertLoireVittRablay-sur-Layon, AnjouChenin blanc Grön & grå schistTidigast skördad av trion chenin blanc. Spontan jäsning och arton månaders lagring på jästfällningen i glasfibertank.Inga tillsatserEkologisk utan cert.750ml341:-
Coule de Source 2017Jérôme LambertLoireVittRablay-sur-Layon, AnjouChenin blanc Grön & grå schistTidigast skördad av trion chenin blanc. Spontan jäsning och arton månaders lagring på jästfällningen i glasfibertank.Inga tillsatserEkologisk utan cert.1500ml672:-
Le Zudefruit 2015Jérôme LambertLoireRöttRablay-sur-Layon, AnjouGrolleauSiltSkördat i oktober. Spontan jäsning och åtta månaders lagring i tank.Inga tillsatserEkologisk utan cert.750ml230:-
Le Fil Rouge 2015Jérôme LambertLoireRöttRablay-sur-Layon, Anjou70% grolleau, 30% cabernet francSiltSpontan jäsning med fyra veckors maceration.Inga tillsatserEkologisk utan cert.750ml240:-
L'O2 Vigne 2010La Coulée d’AmbrosiaLoireVittBeaulieu-sur-Layon, AnjouChenin blancSchist och leraSpontan jäsning i gamla fat och 36 månaders lagring 'sous voile'Inga tillsatserManuell korgpressBiodynamisk (Ecocert)750ml425:-
Amazones 2008La Coulée d’AmbrosiaLoireSöttBeaulieu-sur-Layon, AnjouChenin blanc, sent skördadSchist och leraVendanges tardives.Inga tillsatserHanddriven korgpressBiodynamisk (Ecocert)500ml
Fragile 2017La Grange aux BellesLoireVittAubance, AnjouChenin BlancSchist & leraSpontan jäsning i gamla fatVaslinEkologisk (AB)750ml223:-
La BueilloiseLa GrapperieLoireMousserandeCoteaux du LoirChenin blancLera & flintaPétillant naturelInga tillsatserEkologisk (Ecocert)750ml247:-
Le Pressoir de St Pierre 2017La GrapperieLoireVittCoteaux du LoirChenin blancLera & flintaSpontan jäsning och två års lagring i gamla fat.Inga tillsatserEkologisk (Ecocert)750ml312:-
MMXVILa GrapperieLoireVittChenin blancBlandning av all chenin blanc från 2016. Spontan jäsning och lagring i gamla fat.Inga tillsatserEkologisk (Ecocert)750ml350:-
Les Dorrées 2014La GrapperieLoireVittCoteaux du LoirChenin BlancLera & flintaSpontan jäsning och två års lagring i gamla fat.Inga tillsatserEkologisk (Ecocert)750ml315:-
La Désirée 2017La GrapperieLoireVittCoteaux du LoirChenin BlancLera & flintaSpontan jäsning och två års lagring i gamla fat.Inga tillsatserEkologisk (Ecocert)750ml383:-
La Désirée 2015La GrapperieLoireVittCoteaux du LoirChenin BlancLera & flintaSpontan jäsning och två års lagring i gamla fat.Inga tillsatserEkologisk (Ecocert)750ml415
Adonis 2017La GrapperieLoireRöttCoteaux du LoirPineau d'AunisLera & flintaSpontan jäsning och ett års lagring i gamla fat.Inga tillsatserEkologisk (Ecocert)750ml280:-
L'Enchanteresse 15/16La GrapperieLoireRöttCoteaux du LoirPineau d'AunisLera & flintaBlandning av årgång 2015 & 2016. 12 & 24 månader på gamla fat.Inga tillsatserEkologisk (Ecocert)750ml370:-
Le Claux 2015La Roche BuissièreRhôneRöttFaucon, Vaucluse (AOP Côtes du-Rhône)Mest grenache & lite syrahKalkrika lerjordar, märgel & kalkstenEkologisk (Ecocert)750ml
Serène Blanche 2017La Vigne du PerronBugeyVittVillebois, BugeyAltesse (Roussette) från 18-åriga stockarKalksten & grusSpontan jäsning och tolv månader på jästfällningen i gamla bourgognefat.Inga tillsatserEkologisk utan cert.750ml357:-
Serène Blanche 2015La Vigne du PerronBugeyVittVillebois, BugeyAltesse (Roussette) från 16-åriga stockarSpontan jäsning och tolv månader på jästfällningen i gamla bourgognefat.Inga tillsatserEkologisk utan cert.750ml357:-
Bergère 2017La Vigne du PerronBugeyVittVillebois, BugeyKalksten & grusEkologisk utan cert.750ml441:-
Bergère 2017La Vigne du PerronBugeyVittVillebois, BugeyKalksten & grusEkologisk utan cert.1500ml867:-
Kataphna 2017La Vigne du PerronBugeyVittBugeyChardonnayKalksten & grusSpontan jäsning och tolv månader på jästfällningen i gamla bourgognefat.Inga tillsatserEkologisk utan cert.750ml357:-
Kataphna 2017La Vigne du PerronBugeyVittBugeyChardonnayKalksten & grusSpontan jäsning och tolv månader på jästfällningen i gamla bourgognefat.Inga tillsatserEkologisk utan cert.1500ml720:-
Kataphna 2015La Vigne du PerronBugeyVittBugeyChardonnayKalksten & grusSpontan jäsning och tolv månader på jästfällningen i gamla bourgognefat.Inga tillsatserEkologisk utan cert.750ml357:-
Les Ermitures 2017La Vigne du PerronBugeyRöttVillebois, BugeyGamay, från 36-åriga stockarKalksten & grusSpontan jäsning semi-carbonique. Fjorton dagars maceration med minimal pigeage. Tolv månaders lagring i gamla bourgognefat.Inga tillsatserEkologisk utan cert.750ml357:-
Les Ermitures 2017La Vigne du PerronBugeyRöttVillebois, BugeyGamay, från 36-åriga stockarKalksten & grusSpontan jäsning semi-carbonique. Fjorton dagars maceration med minimal pigeage. Tolv månaders lagring i gamla bourgognefat.Inga tillsatserEkologisk utan cert.1500ml720:-
Les Etapes 2017La Vigne du PerronBugeyRöttVillebois, BugeyPinot noir, från 35-åriga stockarKalksten & grusSpontan jäsning semi-carbonique. Tolv dagars maceration med minimal pigeage. Tolv månaders lagring i gamla bourgognefat. Inga tillsatserEkologisk utan cert.750ml357:-
Les Etapes 2017La Vigne du PerronBugeyRöttVillebois, BugeyPinot noir, från 35-åriga stockarKalksten & grusSpontan jäsning semi-carbonique. Tolv dagars maceration med minimal pigeage. Tolv månaders lagring i gamla bourgognefat. Inga tillsatserEkologisk utan cert.1500ml720:-
Persanne 2017La Vigne du PerronBugeyRöttVillebois, BugeyMondeuse, från 20-åriga stockarKalksten & grusSpontan jäsning semi-carbonique med minimal pigeage. Tolv månaders lagring i gamla bourgognefat. Inga tillsatserEkologisk utan cert.750ml357:-
Persanne 2017La Vigne du PerronBugeyRöttVillebois, BugeyMondeuse, från 20-åriga stockarKalksten & grusSpontan jäsning semi-carbonique med minimal pigeage. Tolv månaders lagring i gamla bourgognefat. Inga tillsatserEkologisk utan cert.1500ml720:-
Persanne 2015La Vigne du PerronBugeyRöttVillebois, BugeyMondeuse, från 18-åriga stockarKalksten & grusSpontan jäsning semi-carbonique med minimal pigeage. Tolv månaders lagring i gamla bourgognefat. Inga tillsatserEkologisk utan cert.750ml357:-
Mâcon-Bray 'Le Mouton Blanc' 2017La Vigne MoutonBourgogneVittBray, MâconnaisChardonnaySpontan jäsning och lagring i tankEkologisk (AB) & biodynamisk (Demeter)750ml243:-
Mâcon-Bray 'Le Mouton Noir' 2017La Vigne MoutonBourgogneRöttBray, MâconnaisGamayLera och kalkSpontan jäsning i öppna kar, och lagring i använda fat.Inga tillsatserEkologisk (AB) & biodynamisk (Demeter)750ml234:-
Bourgogne Rouge ‘Terres de Chazeux’ 2017La Vigne MoutonBourgogneRöttBray, MâconnaisPinot noirSpontan jäsning i öppna kar, och lagring i använda fat.Ekologisk (AB) & biodynamisk (Demeter)750ml265:-
Ultradition Extra Brut Laherte FrèresChampagneMousserandeCoteaux Sud d’Épernay & Vallée de la Marne: Chavot, Mancy, Morangis, Le Breuil, Boursault, Moussy och Vaudancourt60% meunier, 30% chardonnay, 10% pinot noir. Från stockar med 30 års snittålder.Kalksten, silt och lera på kalkstensgrundSpontan jäsning i ekståndare och foudre (20%), betongtank (20%) samt använda bourgognefat (60%). Delvis malolaktisk omvandling och sex månaders lagring på jästfällningen. Basårgång 2016 med 40% reservvin från 2015 och 2014. Arton månader sur lattes. Degorgerad för hand i januari 2019 med 4,5 g/l dosage (Extra Brut)
20 mg/l vid pressningHydraulisk vertikalpress 4000kgRespektfulla metoder med ekologiska och biodynamiska influenser. Ingen certifiering.750ml379:-
Blanc de Blancs Brut Nature Laherte FrèresChampagneMousserandeChavot och ÉpernayChardonnay, från stockar med 35 års snittålderKalksten, mjuk lera och silt på kritgrundSpontan jäsning i äldre bourgognefat och foudres. Sex månaders lagring med regelbunden omrörning av jästfällningen. Delvis malolaktisk omvandling (20%). Basårgång 2016 med 50% reservvin från 2015 och 2014. Degorgerad för hand i januari 2019 utan dosage (Brut Nature)
5020 mg/l vid pressningHydraulisk vertikalpress 4000kgRespektfulla metoder med ekologiska och biodynamiska influenser. Ingen certifiering.750ml396:-
Rosé de MeunierLaherte FrèresChampagneMousserandeChavot och Vallée de la MarnePinot meunier, från stockar med 30 års snittålder.Kalksten och silt på kalkstensgrundSpontan jäsning i bourgognefat & foudre. 30 % rosé de macération, 10 % rött vin, 60 % vitt vin. Delvis malolaktisk omvandling, och sex månader på jästfällningen. Basårgång 2016 med 50% reservvin varav 40% lagrats i äldre bourgognefat. Degorgerad med 2,5 g/l dosage (Extra Brut)20 mg/l vid pressHydraulisk vertikalpress 4000kgRespektfulla metoder med ekologiska och biodynamiska influenser. Ingen certifiering.750ml424:-
Les Beaudiers, Rosé de Saignée 2014Laherte FrèresChampagneMousserandeChavotPinot meunier, planterade 1953, 1958 & 1965Tunt lager av lera & silt. Lite flinta och småsten. Kalkhaltig underjord.Spontan jäsning i använda fat. Avstjälkade druvor med 12-14 timmars maceration. Ingen malolaktisk omvandling. Sex månaders lagring på jästfällningen innan buteljering. Fyra år sur lattes. Degorgerad för hand i februari 2018 med 0-4,5 g/l dosage (Extra Brut)5020 mg/l vid pressHydraulisk vertikalpress om 4000 kgRespektfulla metoder med ekologiska och biodynamiska influenser. Ingen certifiering.750ml579:-
Les 7Laherte FrèresChampagneMousserandeChavot, Les ClosFromenteau, arbane, petit meslier, pinot meunier, chardonnay, pinot noir & pinot blanc. Vingården samplanterades 2003.Kalkhaltig lera med flinta, schist & småstenSpontan jäsning & sex månaders lagring på bourgognefat, minst tio år gamla. Regelbunden omrörning av jästfällningen. Kontinuerlig blandning av äldre årgångar (réserve perpetuelle) med start 2005. 60% av den senaste årgången och 40% från reserven. Degorgerad utan dosage (Brut Nature)50-8020 mg/L vid pressHydraulisk vertikalpress 4000kgRespektfulla metoder med ekologiska och biodynamiska influenser. Ingen certifiering.750ml722:-
Les Empreintes 2012Laherte FrèresChampagneMousserandeChavot50% chardonnay (varav 1/3 muscaté) & 50% pinot noir 'Les Chemins d’Epernay' (chardonnay/chardonnay muscaté, planterad 1957) - fin lera och silt på kritgrund. 'Les Rouges Maisons' (pinot noir, planterad 1983) - tyngre lera med schist och flinta på kritgrund Spontan jäsning och sex månaders lagring på jästfällningen i äldre bourgognefat. Ingen malolaktisk omvandling. Degorgerad för hand i januari 2018 med 3 g/l dosage (Extra Brut)

20 mg/l vid pressHydraulisk vertikalpress 4000kgRespektfulla metoder med ekologiska och biodynamiska influenser. Ingen certifiering.750ml579:-
Les Longues Voyes 2014Laherte FrèresChampagneMousserandeChamery, Montagne de ReimsPinot noir, 35-åriga stockarLera och silt med kalk i underjordenSpontan jäsning och 18 månaders lagring i använda bourgognefat innan buteljering. Ingen malolaktisk omvandling. Degorgerad för hand i februari 2018 med 3,5 g/l dosage (Extra Brut)20 mg/L vid pressHydraulisk vertikalpress 4000kgRespektfulla metoder med ekologiska och biodynamiska influenser. Ingen certifiering.750ml579:-
Les Grandes Crayères 2014Laherte FrèresChampagneMousserandeCoteaux Sud d’EpernayChardonnay, sélections massalesVästerlägen med kalkgrund vid 20 cm djupSpontan jäsning och sex månaders lagring på fat innan buteljering. Ingen malolaktisk omvandling. Degorgerad för hand i februari 2018 med 3,5 g/l dosage (Extra Brut)20 mg/l vid pressHydraulisk vertikalpress 4000kgRespektfulla metoder med ekologiska och biodynamiska influenser. Ingen certifiering.750ml579:-
Lamoresca Bianco 2017LamorescaSicilienOrangeSan Michele di Ganzaria, CataniaVermentinoLera & kalkstenSpontan jäsning i plastkar med två dagars skalkontakt. Lagring i betongtank och gamla ekfat.25Ekologisk (Q certificazioni)750ml255:-
Lamoresca Rosato 2018LamorescaSicilienRoséContrada Camemi, Piazza ArmerinaFrappato (70%) & nero d'avola (30%) med en skvätt moscatoSandiga jordarSpontan jäsning i tankInga tillsatserEkologisk (Q certificazioni)750ml235:-
Nerocapitano 2018LamorescaSicilienRöttSan Michele di Ganzaria, CataniaFrappatoLera & kalkstenSkördat andra veckan i oktober. Spontan jäsning i plasttank med femton dagars skalkontakt. Lagring i betongtank.25Ekologisk (Q certificazioni)750ml235:-
Lamoresca Rosso 2017LamorescaSicilienRöttSan Michele di Ganzaria, CataniaFrappato 50 %, nero d'avola 20 % & grenache 30%Lera med kalkstenSpontan jäsning med cirka 30 dagars maceration och vidare lagring i plasttankar.Ekologisk (Q certificazioni)750ml255:-
Mascalisi 2017LamorescaSicilienRöttPassopisciaro, Etna & San Michele di Ganzaria, CataniaNerello mascalese från 80-åriga stockar i Passopisciaro, Etna. Frappato från Gigliotto, CataniaVulkanisk i Passopisciaro & lera med kalksten i San Michele di Ganzaria.Spontan jäsning i plastkar med 30 dagars skalmaceration. Lagring i betongtank.0Ekologisk (Q certificazioni)750ml255:-
Obreptice 2018Le Casot des MaillolesLanguedoc-RoussillonVittTarerach, RoussillonVermentinoTerrasser på 550-600 meters höjd med jordmån av granitSpontan jäsning med kort maceration och lagring på jästfällningen i ståltank. Ingen filtrering.Inga tillsatser (= högst 15 mg/l totalt)Hydraulisk vertikalpressEkologisk (Ecocert)750ml250:-
Comax Ethylix 2018Le Casot des MaillolesLanguedoc-RoussillonRöttTarerach, RoussillonSyrah & marsanneTerrasser på 550-600 meters höjd med jordmån av granitSpontan jäsning med kort maceration och några månaders lagring i tank. Ingen klarning eller filtrering.20Inga tillsatser (= högst 15 mg/l totalt)Hydraulisk vertikalpressEkologisk (Ecocert)750ml250:-
Esquiss' 2010Le Clos de la BruyèreLoireVittSologne, TouraineMenu pineauFlinta & leraSent skördade druvor med botrytis.5 mg/l tillsattEkologisk (AB)750ml420:-
Rosso 2017Le CosteLazioRöttGradoli, LazioGreghetto rosso samt ciliegiolo, colorino & vaiano. 40-åriga stockar.Vulkanisk jordAvstjälkade druvor. Spontan jäsning och lagring i 500-liters ekfat.Inga tillsatserEkologisk750ml240
Roue Libre 2017Le Grain de SénevéBeaujolaisRöttMarchamptGamayVittrad granit. Marken nedanför hans hus.Spontan jäsning i betongtankar och lagring i gamla ekfat.
Inga tillsatserBiodynamisk utan cert.750ml283:-
C'est Im-Portant 2014Le MazelArdècheRöttValvignèresPortanKalk & kalkblandad leraSpontan jäsning i tank30Inga tillsatserEkologisk (Ecocert)750ml150:-
Muscat Sec 2016Le Petit Domaine de GimiosLanguedoc-RoussillonVittSaint-Jean-de-MinervoisMuscat blanc à petit grain från 50 och 15 år gamla stockarKalkstenSpontan jäsning i ståltank.Inga tillsatserBiodynamisk (Demeter)750ml303:-
Rouge Fruit 2016Le Petit Domaine de GimiosLanguedoc-RoussillonRöttSaint-Jean-de-MinervoisTerret rose samt terret noir, terret blanc, carignan, grenache, Syrah, muscat, cinsault, aramon & alicante från 100 år gamla stockarKalkstenDruvorna skördas och pressas tillsammans. Spontan jäsning i ståltank.Inga tillsatserBiodynamisk (Demeter)750ml300:-
Pet'Sec 2018Les CapriadesLoireMousserandeCher, TouraineChenin, menu pineau & chardonnaySilex & leraPétillant naturel (méthode ancestrale)Inga tillsatserEkologisk (Cofraq)750ml215:-
Vin Nu Blanc 2017Les Deux TerresArdècheVittVilleneuve-de-Berg, ArdècheChardonnay & ugni blancKalkblandad leraSpontan jäsning i tank.Inga tillsatserEkologisk (AB)750ml186:-
Paulatim 2017Les Deux TerresArdècheVittVilleneuve-de-Berg, ArdècheChardonnayKalkblandad leraSpontan jäsning och lagring i gamla fat.Inga tillsatserEkologisk (AB)750ml230:-
Vin Nu Rouge 2018Les Deux TerresArdècheRöttVilleneuve-de-BergGrenache & mindre andel merlotKalblandad lera & basaltSpontan jäsning i tankInga tillsatserEkologisk (AB)750ml186:-
L'Iris 2016Les Vignes de l’AngevinLoireVittJasnièresChenin blancInga tillsatserEkologisk (Ecocert)750ml447:-
Le Regard 2017Les Vignes de l’AngevinLoireRöttCoteaux du LoirPineau d'AunisKalkhaltig röd lera och flintaSpontan jäsning i glasfibertank20Inga tillsatserHorisontal cylinderpress, låångsamt...Ekologisk (Ecocert)750ml363:-
Lumière des Sens 2015Les Vignes de l’AngevinLoireRöttCoteaux du LoirPineau d'AunisKalkhaltig röd lera och flintaInga tillsatserEkologisk (Ecocert)750ml330:-
Gama Sutra 2018Les Vins ContésLoireRöttTouraineGamay, vieilles vignes (80-100 år gamla, delvis oympade)Lera & flinta (silex)Spontan jäsning med hela klasar, macération semi-carbonique. Ett halvårs lagring i gamla fat. Buteljerat utan filtrering.Inga tillsatserEkologisk utan cert.750ml212:-
Gama Sutra 2017Les Vins ContésLoireRöttTouraineGamay, vieilles vignes (80-100 år gamla, delvis oympade)Lera & flinta (silex)Spontan jäsning med hela klasar, macération semi-carbonique. Ett halvårs lagring i gamla fat. Buteljerat utan filtrering.Ekologisk utan cert.750ml210:-
MétisseMarie & Olivier HoriotChampagneMousserandeLes Riceys, Cote des BarPinot noir (80%) & pinot blanc (20%)Kalkmärgel & kimmeridge-leraSex olika lägen i Les Riceys. Baserat på skörden 2014. Långsam spontanjäsning i använda fat. Cuvée med en femtedel réserve perpetuelle påbörjad 2006. Degorgerad 17-12-13 med 2 g/l dosage (ekologisk MCR)Horisontal 2000-liter (Vaslin)Biodynamisk (Biodyvin)750ml405:-
Sève Rosé de Saignée 2010Marie & Olivier HoriotChampagneMousserandeEn Barmont, Les RiceysPinot noirBrant söderläge med röd lera på hård kalksten av kimmeridge-typLångsam spontanjäsning med fyra dagars maceration semi-carbonique (10% fottrampat, resten hela klasar) och lagring i använda fat. Degorgerad 16-06-14 utan dosage (Brut Nature)Horisontal 2000-liter (Vaslin)Biodynamisk (Biodyvin)750ml490:-
Sève Blanc de Noirs 2011Marie & Olivier HoriotChampagneMousserandeEn Barmont, Les RiceysPinot noirBrant söderläge med röd lera på hård kalksten av kimmeridge-typLångsam spontan jäsning och lagring i gamla fat. Degorgerad 17-03-07 utan dosage (Brut Nature)Horisontal 2000-liter (Vaslin)Biodynamisk (Biodyvin)750ml490:-
Rosé des Riceys 'En Barmont' 2014Marie & Olivier HoriotChampagneRoséEn Barmont, Les RiceysPinot noirBrant söderläge med röd lera på hård kalksten av kimmeridge-typSpontan jäsning med sju dagars maceration semi-carbonique (10% fottrampade druvor, resten hela klasar). Elva månaders lagring i använda bourgognefat.Pneumatisk 1000-liter (Bucher)Biodynamisk (Biodyvin)750ml423:-
Coteaux Champenois 'Riceys Rouge' 2009Marie & Olivier HoriotChampagneRöttEn Barmont, Les RiceysPinot noirLera & kalkstenSpontan jäsning semi-carbonique med tre veckors maceration & 12 månaders lagring i använda bourgognefat.Pneumatisk 1000-liter (Buecher)Biodynamisk (Biodyvin)750ml412:-
Vigne Haute 2017Mas CoutelouLanguedoc-RoussillonRöttPuimissonSyrahKalkblandad leraSpontan jäsning och lagring i cement- och glasfibertank.Inga tillsatserEkologisk (Ecocert)750ml278:-
Passe-Temps 2015Michel GuignierBeaujolaisRöttVauxrenardGamayVittrad granitSpontan jäsning och lagring i gamla fat.Inga tillsatserBiodynamisk (Demeter)750ml274:-
Fleurie 'Au bon grès' 2014Michel GuignierBeaujolaisRöttFleurieGamayVittrad rosa granitSpontan jäsning och lagring i gamla fat.Inga tillsatserbiodynamisk (Demeter)750ml281:-
Moncailleux 2014Michel GuignierBeaujolaisRöttMoulin à VentGamay, från mer än 50 år gamla stockar.Vittrad granit med hög halt av manganSpontan jäsning och lagring i gamla fat.Inga tillsatsermanuell korgpressbiodynamisk (Demeter)750ml
Univers 2017Muchada-LéclapartAndaluciaVittPago Miraflores (Sanlúcar de Barrameda) & Pago Abulagar (Chipiona). 0,5 ha.Palomino fino & palomino california. Yngre stockar, ca 20 år.Krita, kalksten & lera (albariza)Spontan jäsning. Nio månaders lagring sur lie i ståltank. Ingen klarning eller filtrering.3-5 gram/hl vid pressning. <6 mg/l (SO2 total) i flaska.Vaslin 4000 kg, direkt pressning av hela klasarBiodynamisk750ml347:-
Lumière 2017Muchada-LéclapartAndaluciaVittPago Miraflores, Sanlúcar de Barrameda. 1,2 ha.Palomino fino, 60-åriga stockarKrita, kalksten & lera (albariza)Spontan jäsning i fyraåriga barriques. Nio månaders fatlagring sur lie. Ingen klarning eller filtrering.3-5 gram/hl vid pressning. <6 mg/l (SO2 total) i flaska.Vaslin 4000 kg, direkt pressning av hela klasarBiodynamisk750ml566:-
Côt à Côt 2017Noëlla MorantinLoireRöttPouillé, TouraineCôt, från 30-åriga och 70-åriga stockarLera, silex och sandSpontan jäsning och lagring i gamla fat.Ekologisk (Ecocert)750ml271:-
Vitovska 2014Paolo VodopivecFriuliOrangeCarsoVitovskaSkördat i mitten av september. Full avstjälkning. Spontan jäsning med sex månaders maceration i nergrävda amforor med daglig pigéage. Efter pressning ytterligare sex månader på amfora. Sedan två år i äldre 30 hl ekliggare av slavonsk ek.
Efter press ytterligare 6 månader på amfora. Sedan 24 månader på gamla 3000L Slovenska fat.
500 gr/ranka. 10000 rankor/haInga tillsatserKorgpress750ml450:-
Vitovska Origine 2012Paolo VodopivecFriuliOrangeCarsoVitovskaKalkstenSkördat i mitten av september. Full avstjälkning. Spontan jäsning med två veckors maceration i nergrävda amforor med daglig pigéage. Efter pressning tre år i äldre 30 hl ekliggare av slavonsk ek.500 gr/ranka. 10000 rankor/haInga tillsatserKorgpress750ml458:-
Pedres Blanques Rouge 2018Pedres BlanquesLanguedoc-RoussillonRöttCollioure, RoussillonGrenacheGranit & schistSpontan jäsning i fat och tank av olika storlekarInga tillsatserUnder konvertering till Ecocert750ml378:-
Pedres Blanques Rouge 2018Pedres BlanquesLanguedoc-RoussillonRöttCollioure, RoussillonGrenacheGranit & schistSpontan jäsning i fat och tank av olika storlekarInga tillsatserUnder konvertering till Ecocert1500ml
Les 1er Ponts 2013Recrue des SensBourgogneRöttHautes Côtes de NuitsPinot NoirKalksten och leraHela klasar, 18 måndader i gamla fat0750ml455:-
3 Bonhommes 2017Vincent & Marie TricotAuvergneRöttOrcet, AuvergnePinot noirKalksten, lera & basaltSpontan jäsning i tank. Åtta månaders lagring i gamla fat.Inga tillsatserEkologisk (AB)750ml270:-
3 Bonhommes 2016Vincent & Marie TricotAuvergneRöttOrcet, AuvergnePinot noirKalksten, lera & basaltSpontan jäsning i tank. Åtta månaders lagring i gamla fat.Inga tillsatserEkologisk (AB)750ml240:-
Bianco Damigiana 2017Vini RabascoAbruzzoOrangeColline Pescaresi, Abruzzo (La Salita)TrebbianoSpontan jäsning och lagring i 54-liters damejeanne. Fem dagars maceration med de mest mogna druvorna. Regelbunden pigéage.
Inga tillsatserEkologisk750ml286:-
Rosato Damigiana 2017Vini RabascoAbruzzoRoséColline Pescaresi, Abruzzo MontepulcianoDirekt pressning. Spontan jäsning och lagring i 54-liters damejeanne. Inga tillsatserEkologisk750ml286:-
Rosso Damigiana 2017Vini RabascoAbruzzoRöttColline Pescaresi, Abruzzo (San Desiderio)MontepulcianoSpontan jäsning och lagring i 54-liters damejeanne. Tio dagars skalmaceration med regelbunden pigéage.
Inga tillsatserEkologisk750ml286:-

Abruzzo

Vini Rabasco

Bianco Damigiana 2017750ml286:-
Rosato Damigiana 2017750ml286:-
Rosso Damigiana 2017750ml286:-

Alsace

Jean-Pierre Rietsch

Tout Blanc au Litre 2018750ml234:-
Coquette 2018750ml267:-
Tout Rouge au Litre 2018750ml244:-

Andalucia

Muchada-Léclapart

Univers 2017750ml347:-
Lumière 2017750ml566:-

Ardèche

Les Deux Terres

Vin Nu Blanc 2017750ml186:-
Paulatim 2017750ml230:-
Vin Nu Rouge 2018750ml186:-

Le Mazel

C'est Im-Portant 2014750ml150:-

Anders Frederik Steen

Pure magique pas de chimique 2017750ml252:-

Andrea Calek

Blanc 2014750ml305:-
Pénultième 2014750ml300:-

Auvergne

No Control

Nya viner förväntas i lager under september.

Domaine la Bohème

Cailloux 2016750ml315:-
Festejar Rosé 2017750ml245:-

Vincent & Marie Tricot

3 Bonhommes 2017750ml270:-
3 Bonhommes 2016750ml240:-

Beaujolais

Justin Dutraive

Viner från 2018 förväntas i lager under september.

Domaine de la Grand’Cour & Famille Dutraive

Chénas 'En Papolet' 2018750ml

Le Grain de Sénevé

Roue Libre 2017750ml283:-

Christian Ducroux

Cuvée Thibaut 2018750ml223:-
Exspectatia 2018750ml205:-
Patience 2017750ml233:-

Michel Guignier

Passe-Temps 2015750ml274:-
Fleurie 'Au bon grès' 2014750ml281:-
Moncailleux 2014750ml

Julie Balagny

Viner från 2018 förväntas i lager hösten 2019

Bourgogne

Domaine Didon

Viner från 2018 förväntas i lager till hösten.

La Vigne Mouton

Mâcon-Bray 'Le Mouton Blanc' 2017750ml243:-
Mâcon-Bray 'Le Mouton Noir' 2017750ml234:-
Bourgogne Rouge ‘Terres de Chazeux’ 2017750ml265:-

Domaine des Fauvettes

De l’Aube à l’Aube 2016750ml350:-

Jean-Marie Berrux

Le Petit Têtu 2017750ml292:-

Recrue des Sens

Les 1er Ponts 2013750ml455:-

Domaine de la Cadette & La Soeur Cadette

Melon 2017750ml225:-
La Châtelaine 2017750ml240:-
Bourgogne Rouge 2018750ml253:-

Domaine Montanet-Thoden

Galerne 2016750ml237:-

Domaine de Chassorney & Frédéric Cossard

Årgång 2018 förväntas hem i början av 2020.

Alexandre Jouveaux

O16750ml424:-
O161500ml

Domaine Derain

Saint-Aubin Blanc 2017750ml
Saint-Aubin 1er cru 'En Remilly' 2015750ml540:-
Saint-Aubin 1er cru 'En Remilly' 2014750ml530:-
Allez Goûtons Rouge 2018750ml
Bourgogne Rouge 'Les Riaux' 2018750ml333:-
Saint-Aubin Rouge 'Le Ban' 2013750ml

Bugey

La Vigne du Perron

Serène Blanche 2017750ml357:-
Serène Blanche 2015750ml357:-
Bergère 2017750ml441:-
Bergère 20171500ml867:-
Kataphna 2017750ml357:-
Kataphna 20171500ml720:-
Kataphna 2015750ml357:-
Les Ermitures 2017750ml357:-
Les Ermitures 20171500ml720:-
Les Etapes 2017750ml357:-
Les Etapes 20171500ml720:-
Persanne 2017750ml357:-
Persanne 20171500ml720:-
Persanne 2015750ml357:-

Champagne

Clandestin

Les Semblables (2016)750ml462:-
Les Grandes Lignes (2016)750ml582:-

Thomas Perseval

Nya viner förväntas i lager under augusti.

Vouette & Sorbée

Nya viner till hösten.

Marie & Olivier Horiot

Métisse750ml405:-
Sève Rosé de Saignée 2010750ml490:-
Sève Blanc de Noirs 2011750ml490:-
Rosé des Riceys 'En Barmont' 2014750ml423:-
Coteaux Champenois 'Riceys Rouge' 2009750ml412:-

Laherte Frères

Ultradition Extra Brut 750ml379:-
Blanc de Blancs Brut Nature 750ml396:-
Rosé de Meunier750ml424:-
Les Beaudiers, Rosé de Saignée 2014750ml579:-
Les 7750ml722:-
Les Empreintes 2012750ml579:-
Les Longues Voyes 2014750ml579:-
Les Grandes Crayères 2014750ml579:-

Cider

Josgrop

Drycker från skörden 2018 kommer i slutet av augusti.

Emilia

Friuli

Paolo Vodopivec

Vitovska 2014750ml450:-
Vitovska Origine 2012750ml458:-

Granada

Jura

Languedoc-Roussillon

Domaine d’Emile et Rose

5 Seaux 2018750ml150:-

Domaine de Rancy

Rivesaltes Ambré 'Le Temps d'un Oubli' 500ml295:-
Rivesaltes Ambré 2004500ml363:-
Rivesaltes Ambré 1959500ml

Pedres Blanques

Pedres Blanques Rouge 2018750ml378:-
Pedres Blanques Rouge 20181500ml

Hors Champ

La Femme Soleil 2018750ml235:-

Domaine Pibarot

Cante Renard Rouge 17/18750ml184:-

Le Casot des Mailloles

Obreptice 2018750ml250:-
Comax Ethylix 2018750ml250:-

Mas Coutelou

Vigne Haute 2017750ml278:-

Le Petit Domaine de Gimios

Muscat Sec 2016750ml303:-
Rouge Fruit 2016750ml300:-

Clos du Rouge Gorge

Blanc 2017750ml343:-
Vieilles Vignes 2016750ml363:-
L'Ubac 2017750ml612:-

Lazio

Le Coste

Rosso 2017750ml240

Loire

Domaine de la Fessardière

Nya viner förväntas i lager 11 juli.

Jérôme Lambert

De l'Air 2017750ml341:-
Coule de Source 2017750ml341:-
Coule de Source 20171500ml672:-
Le Zudefruit 2015750ml230:-
Le Fil Rouge 2015750ml240:-

La Grapperie

La Bueilloise750ml247:-
Le Pressoir de St Pierre 2017750ml312:-
MMXVI750ml350:-
Les Dorrées 2014750ml315:-
La Désirée 2017750ml383:-
La Désirée 2015750ml415
Adonis 2017750ml280:-
L'Enchanteresse 15/16750ml370:-

Le Clos de la Bruyère

Esquiss' 2010750ml420:-

Les Vignes de l’Angevin

L'Iris 2016750ml447:-
Le Regard 2017750ml363:-
Lumière des Sens 2015750ml330:-

Noëlla Morantin

Côt à Côt 2017750ml271:-

Les Capriades

Pet'Sec 2018750ml215:-

La Grange aux Belles

Fragile 2017750ml223:-

Domaine du Moulin

Rosé 2018750ml193:-
Sauvignon Blanc 2018750ml195:-
Cheverny Rouge 'Les Ardilles' 2017750ml270:-

Domaine de la Sénéchalière

Folle Blanche 2018750ml227:-
Miss Terre 2018750ml245:-

Benoît Courault

Les Guinechiens 2016750ml353:-
Les Guinechiens 20161500ml729:-
Les Tabeneaux 2017750ml228:-
Les Rouliers 2017750ml246:-

La Coulée d’Ambrosia

L'O2 Vigne 2010750ml425:-
Amazones 2008500ml

Les Vins Contés

Gama Sutra 2018750ml212:-
Gama Sutra 2017750ml210:-

Pantelleria

Penedès

Piemonte

Ezio Cerruti

Sol 2013 375ml312:-

Az. Agr. Carussin

Carica l'Asino 2018750ml187:-
Asinoi 2017750ml180:-

Puglia

Calcarius

Hellen 2018750ml221:-

Rhône

Savoie

Domaine Giachino & Prieuré Saint-Christophe

Giac’Bulles 2018750ml231:-
Primitif 2018750ml213:-

Sicilien

Az. Agr. Siciliano

Torrettanera 2016750ml237:-

Lamoresca

Lamoresca Bianco 2017750ml255:-
Lamoresca Rosato 2018750ml235:-
Nerocapitano 2018750ml235:-
Lamoresca Rosso 2017750ml255:-
Mascalisi 2017750ml255:-

Francesco Guccione

'T' Vino Bianco 2016750ml278:-
'T' Vino Bianco 2015750ml289:-
'P' Vino Rosso 2017750ml331:-
'NM' Vino Rosso 2017750ml331:-
'NM' Vino Rosso 2014750ml315:-
'RC' Vino Rosso 2014750ml315:-

Alessandro Viola

Note di Bianco 2018750ml231:-

Frank Cornelissen

Munjebel Bianco 'Classico' 2017750ml399:-

Sud-Ouest

Toscana

Trentino

Umbrien

Collecapretta

Pigro delle Sorbe 2017750ml255:-

Hur du beställer genom privatimport!

För att enkelt prova på ett urval av våra viner rekommenderar vi våra blandade lådor som säljs i beställningssortimentet.

Det går bra att plocka fritt, finns inget minimikrav. Frakt till önskat Systembolag tillkommer se nedan.

Har du frågor eller är intresserad av något vin i prislistan där pris ej är angivet vänligen kontakta Emil Persson; emil.persson@vinnatur.se

1. Gå till privatimporten
2. Registrera dina uppgifter
3. Fyll i formuläret enligt exemplet nedan.

Leverantör: Vin & Natur / bonjour@vinnatur.se
Producent: Lämna fältet tomt
Dryckens namn:
Varugrupp:
Antal: Ange alltid önskat antal flaskor
Årgång: Ange alltid önskad årgång
Volym ml: 750 ml
Förpackning: Flaska
Alkoholhalt: 12 %

4. Klicka på lägg till
5. Välj butik och skicka förfrågan

Frakt:
Systembolaget i Hansacompagniet: Fri frakt
Systembolag i Stockholm (1-12 flaskor): 60 kr
Övriga Systembolag (6-12 flaskor): 200 kr
Vid leverans av 1-5 flaskor till Systembolag utanför Stockholm så trappas priset ner.

Certifierad ekologisk produktion