Privatkund

Beställning

Beställning görs på Systembolagets hemsida genom beställningssortimentet eller privatimporten. I BS har vi alltid några intressanta artiklar tillgängliga: blandade lådor, 3- eller 6-pack med favoriter (bilderna till höger).

För privatimport går det bra att plocka fritt – vi har inget minimikrav, men ser helst en beställning om minst sex flaskor för att fördela kostnader för plock och frakt. I prislistan för privatkunder hittar du mer information om fraktkostnader och om hur du beställer.

Restaurangprislistan presenterar hela vårt sortiment, medan privatprislistan för närvarande är mer begränsad vad gäller antalet artiklar. Detta eftersom Systembolagets administrativa hantering kring privatimport av varje enskild artikel i nuläget är relativt komplicerad och tidskrävande. Det mesta är ändå möjligt att lösa och förhoppningsvis blir det enklare med tiden!

För alla önskemål och frågor angående beställning, kontakta emil.persson@vinnatur.se

 

Prislista Privatkund

Lanseringar TSE Systembolaget

Lamoresca, Sicilien TSE augusti

Säljstart: 2019-08-16
2018 Nerocapitano  nr 95545 198 kr

I vårt tycke är frappato en av de mest förtjusande av Siciliens blå druvsorter – nerocapitano är en lokal synonym. Filippo Rizzos version kommer från högt belägna vinmarker i Catania-provinsen, som odlas med certifierat ekologiska metoder. Druvorna skördades andra veckan i oktober och fick jäsa spontant i glasfibertankar med fem dagars skalkontakt. Efter varsam pressning jäste vinet klart och mognade i betongtank under åtta månader, innan buteljering med en minimal dos svavel. Nerocapitano är ett piggt, stramt och befriande lätt rött med betoning på frisk frukt och syra.

vinnatur.se/lamoresca

Beställ här.