Ny låda med 6 flaskor champagne från familjen Bérêche! SLUTSÅLD

IMG_5346

Bérêchelådan
Raphaël Bérêche är en av dem små odlare i Champagne som på kort tid etablerat sig som en av regionens mest intressanta profiler. Vinerna får växa upp på fat och kännetecknas av rena uttryck. Vi är stolta att erbjuda en låda med sex flaskor av Bérêches viner. Obs! Denna låda finns i ett begränsat antal (36 st!!!) och först till kvar gäller.

2 fl. NV Bérêche et Fils Brut Reserve
Lika delar pinot meunier, pinot noir och chardonnay. Större delen av druvorna kommer från Ludes 1er cru (Montagne de Reims) och en liten del chardonnay och pinot meunier kommer från parceller i Vallée de la Marne. Jäsning sker i stora och små fat. Vinet är framställt i en matvänlig stil och gör sig lämplig som aperitif.

1 fl. 2011 Bérêche et Fils Les Beaux Regards
Chardonnay från två parceller i Ludes 1er Cru. Les Beaux Regards planterades 1964 och Les Clos 1970. Den sandrika lerjorden i kombination med rankornas höga ålder och jäsning i 350 liters ekfat ger vinet en fet och bred stil som tål lång lagring.

1 fl. 2011 Bérêche et Fils Rive Gauche
Pinot meunier från en parcell som heter ”Les Misy” i Mareuil-le-Port (Vallée de la Marne). Marken planterades 1969. Vinet växer upp i 350 och 600 liters fat. Generös frukt i slankt uttryck och touch av hallonkärnor.

1 fl. 2009 Bérêche et Fils Campania remensis extra brut rosé
65% pinot noir, 30% chardonnay & 5% Coteaux Champenois Ormes Rouge. Druvorna är planterade på 1970-talet och vinet jäser i använd ek. En djup och elegant rosé som lämpar sig till vårens lättare måltider.

1 fl. 2008 Raphaël et Vincent Bérêche Cru Sélectionnés Côte
80% chardonnay & 20% pinot noir odlat i Vertus 1er cru. Den kalkhaltiga jordmånen ger vinet en elegant stil som känns igen i vinerna från Côtes des Blancs. Vinet lagras sex år på jästfällning och är idag generöst och tillgängligt.

Pris: 2565:-

En liten latis för beställning:

1. Gå till https://www.systembolaget.se/Tjanster/Privatimport/Lagg-till-dryck/

2. Först måste du regga dig, tar 1 minut.

3. Fyll i formuläret enligt nedan:

Namn: vin & natur / bonjour@vinnatur.se
Varugrupp: övrigt
Dryckens namn: (t ex, Bérêchelådan)
Antal: valfritt (1= 1 låda (6 flaskor)
Volym: 4500 ml
Förpackning: flaska
Alkoholhalt: 12%
Valfri information (max 500 tecken): Detta är en blandad låda om 6 flaskor á 750 ml.

4. Efter du fyllt i formuläret klickar du på lägg till dryck, i högra hörnet. Sen väljer du butik. Levereras fraktfritt i Malmö till Hansa Compagniet. Frakt kostar 50:- till Stockholm och 100:- till resten av landet.