Välkommen till en unik matupplevelse i trädgården i samarbete mellan Vin & Natur & Rosendals trädgård.
Trädgårdsmästare Niklas Karlsson i sällskap med Mauritz Larsson lagar en middag med det bästa jorden har erbjuda. Både Niklas och Mauritz har ett förflutet som kockar med en gedigen erfarenhet från bl.a. Mistral, Oaxen, 19 glas och Skebo Herrgård.
Aperitifen intas i mellan raderna i grönsakslandet, följt av en tur i trädgården och middagen severas vid långbord. Det blir en meny som präglas av vad Rosendals Trädgård kan erbjuda i säsong Till maten har vi noga valt ut viner från de vinbönder som ligger oss varmast om hjärtat. Under kvällen kommer vi att presentera vinerna i samband med måltiden.
En afton i särklass kan vi utlova, pris 1000 kr (mat och vin). Föranmälan är ett måste och sker till program@rosendalstradgard.se senast torsdag 21 juni.