Josgrop

Emil Broomé och Ulf Ringius jäser fruktjuice till kolsyrad dryck och cider. All frukt är ekologisk och kommer från Själland och Österlen.

Viner

Ursprung: Bellingehus Frugtplantage, Själland
Druvsort: Dronning Louise 18%, Lobo, 1% Spartan 1%, Fejø 7%, Ananas Reinette 6%, Farumæble 25%, Belle de Boskoop 39%, Katrina 3%
Uppväxt: Spontanjäst i glasfibertank och buteljerad med 17 g/l socker. Jäsningen har fortsatt på flaskan, och cidern är nu torr och frizzante.
Tillsatt SO²: Inga tillsatser
Odling: Biodynamisk (Demeter)
Volymer: 750ml
Ursprung: Frukt från Bellingehus, Själland. Producerad i Köpenhamn.
Druvsort: Sukkertop, Dronning Louise, Ananas reinette mfl
Jord: Leriga Själland
Uppväxt: Spontanjäst i glasfibertank. Buteljerat med ca 25 g/l restsocker.
Tillsatt SO²: Inga tillsatser
Odling: Biodynamisk (Demeter)
Volymer: 750ml
Ursprung: Bellingehus, Själland
Druvsort: Äpple, päron, kvitten
Uppväxt: Flaskjäst blanddryck
Tillsatt SO²: Inga tillsatser
Odling: Biodynamisk (Demeter)
Volymer: 750ml
Ursprung: Bellingehus, Själland
Druvsort: Ananas Reinett
Uppväxt: Flaskjäst äppelcider
Tillsatt SO²: Inga tillsatser
Odling: Biodynamisk (Demeter)
Volymer: 750ml

Bilder

Fler Bönder: